Αποκλειστικό: Επίσκεψη του υπευθύνου του Δημοκρατικού Κόμματος Κουρδιστάν στην Ελλάδα, Sarbast Mohammed, στο Vouli.net

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ακούω, βλέπω γράφω, αδέσμευτα… Του Γιάννη Κανελλάκη

Ακούω, βλέπω γράφω, αδέσμευτα…
*Του Γιάννη Κανελλάκη

● Πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, δημόσιοι λειτουργοί και λοιποί ημιονηγοί, «άρπαξαν» το επίδομα άδειας από τους έλληνες φορολογούμενους και πάνε με βήμα ταχύ στον ήλιο, την θάλασσα και την όποια… κυανή ακτή για τις διακοπούλες τους. Κι εσύ λαέ… απατημένε πλήρωνε τα… μπουρνούζια τους…
● Δυστυχώς, όλοι οι λακέδες και τρωκτικά της εκάστοτε εξουσίας (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) συνεχίζουν να πλουτίζουν σε βάρος του λαού και κάθε φορολογούμενου. Που είναι η κάθαρση και η Δικαιοσύνη που υποσχεθήκατε (ανάμεσα στ’ άλλα) αγαπητέ φίλε Αλέξη;
● Που είναι οι λίστες Λαγκάρντ, Λιχνενστάιν και τόσες άλλες με τα ονόματα των καρδιναλίων- απατεώνων φοροφυγάδων; Που είναι οι συλλήψεις των απατεώνων τυχοδιωχτών που ρήμαζαν και ρημάζουν τους έλληνες πολίτες;
● Που είναι οι παραπομπές στη Δικαιοσύνη των απατεώνων που απέκτησαν αμύθητη περιουσία με ασύλληπτες μίζες από στρατιωτικούς εξοπλισμούς, υποβρύχια, Ζίμενς, ΚΕΕΛΠΝΟ και τόσα άλλα, φίλε πρωθυπουργέ;
● Ασχολείσαι συχνά, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη! Μη χάνεις το χρόνο σου! Ο Κυρ. Μητσοτάκης αυτό επιδιώκει! Να ασχολείσαι μαζί του ώστε να τον βγάλουν στα δελτία ειδήσεων οι μισθοφόροι «δημοσιογράφοι» του!
● Πάλι καλά που κάποια Κέντρα Υγείας αναβαθμίζονται σε πολλές περιοχές στη χώρα μας! Καιρός ήταν! Όπως αναβαθμίζεται και το ΙΚΑ στη Λεωφ. Αλέξανδρος στην Αθήνα και μαζί μ’ αυτό και οι γιατροί του! Όπως και σε άλλα ΙΚΑ…
● Γέμισε η νύχτα μπράβους! Επάγγελμα κι αυτό! Αυτοί, λόγω «ανθυγιεινής εργασίας», πρέπει να κολλάνε ένσημα «Αλ Καπόνε».
● Κατ’ επανάληψη έχει πει δημόσια ο αρχηγός των Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, να μειωθούν οι μισθοί των βουλευτών στο μισό, αλλά όλοι εκεί στο «Κοινοσούργελο» κάνουν τους κουφούς!!! Εσείς οι ψηφοφόροι να τ’ ακούτε αυτά και να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας! Εκλογές έρχονται!
● Εκατομμύρια παραπάνω (από πέρσι) είναι οι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας, αλλά οι υποδομές, η καθαριότητα, τα φαγητά, το σέρβις, αντιστοιχούν στα σύγχρονα πρότυπα; Γίνονται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες στους ξενοδοχειακούς χώρους και τους χώρους εστίασης; Θα το ελέγξουμε και θα σας πούμε… Αλλά και πολλοί τουρίστες είναι για… να τους επιστρέφουμε στη πατρίδα τους… non stop!!!
● Τσουνάμια παπαρολογίας δημιουργήθηκαν τελευταία σε «τηλεπαράθυρα» με πληρωμένους κονδυλοφόρους, τσουτσέκια πολιτικούς και άλλα σούργελα, για την τοποθέτηση της Θάνου στο γραφείο Νομικών Συμβούλων του πρωθυπουργού! Όταν ο γερό- Μητσοτάκης διόριζε τον αεροπαγίτη Κόκκινο για να δικάσει τον Αντρέα Παπανδρέου, το «βρώμικο ‘89» ήταν καλά; Άιντε, βρωμόσκυλα… Μιλάει και ο «σκύλος της ΕΣΑ», όπως τον λένε, Γεωργιάδης (Άδωνις) που διόρισε την πεθερά του στο Κτηματολόγιο, επί εποχής Σουφλιά, για δεύτερη σύνταξη! Ρε, ούστ… τυροκατευρές… και πεταλούδες με τις… κωλοφωτιές.
● Παπαδάκη παπατζή, χήτης ήσουνα κι εσύ!!! Δεν έχω ακόμη καταλάβει για ποιο λόγο το λένε αυτό το σύνθημα για τον συνάδελφο του Αντ1!!! Ίσως να γνωρίζει ο ίδιος…
● Τώρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας πήρε επίσης πρόσκληση να επισκεφθεί τις Η.Π.Α., ποιος τον πιάνει! Εξασφάλισε και τρίτη εκλογική νίκη, αλλά όχι με τους ίδιους (στη πλειοψηφία τους) υπουργούς. Να βρει άλλα άτομα και ας μην είναι όλα κομματικά μήπως και «σύρουν» προς τα εμπρός το κάρο της κοινωνίας που συνέχεια βαλτώνει… στη γραφειοκρατία, την αδικία και την ατιμωρησία!
● Γνωρίζετε ότι με τα P.O.S. που υποχρεώνουν τους ελεύθερους επιχειρηματίες να τα προμηθευτούν, πλουτίζουν οι τράπεζες; Και με την «αριστερή κυβέρνηση» πάλι οι πλουτοκράτες και το κεφάλαιο ωφελούνται!!!
● Υπουργέ εξωτερικών, τους ξέρεις καλά κάποιους από τους συμβούλους σου ή σε παραμυθιάζουν (άγρια) ορισμένοι εκεί μέσα; Παμπουκίζουν ή… μπουμπουκίζουν και κάποια σκάνδαλα μυρίζουν; Δεν σας «πιάνει» η μπόχα;
● Ο ντόπιος τουρισμός γεμίζει τα ταμεία, ρεεεεε… Μην γίνεστε… υπηρέτες των ξένων, δεν μας ταιριάζει… ό ρόλος αυτός!
● Μίκης Θεοδωράκης: Καλός καλλιτέχνης, αλλά να πλήρωνε και κάποια άτομα τα οποία κατά καιρούς χρησιμοποιούσε στο σπίτι του ή στο εξοχικό του (Βραχάτι Κορινθίας) για διάφορες δουλειές, θα ήταν πράγματι αριστερός και δημοκράτης… Δυστυχώς, όμως οι πληροφορίες λένε τα αντίθετα… Δεν πλήρωνε ούτε σέντ… ο φραγκοφονιάς!
● Τέσσερα χρονάκια «έφαγε» με την «συντρόφισσα» του ο άλλοτε τσάρος της οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπαντωνίου, για «πουστιές» στη φορολογική του δήλωση. Φυσικά, είχε ευρουλάκια και πλήρωσε… ενώ κάποιοι φτωχοί μπαίνουν φυλακή! Κύριε Τσίπρα, αυτή είναι η αριστερή κυβέρνηση;
● Γιατί τέτοιο μίσος και τέτοιο μένος ρε παιδιά εκεί στη Ζάκυνθο; Είναι δυνατόν να σκοτώνετε εν ψυχρώ ένα ξένο τουρίστα, συνάνθρωπό μας που ήρθε στη χώρα μας ή οποιονδήποτε άνθρωπο για ηλιθιότητες; Ντροπή σας!!!
● Η Κρήτη είναι πάντα επίκαιρη και γεμάτη ιστορία, όπως ολόκληρη η χώρα μας! Γι’ αυτό και εκατομμύρια τουρίστες μας επισκέπτονται με σεβασμό και αγάπη! Ας σεβαστούμε κι εμείς τη χώρα μας και να μην την βρίζουμε επειδή κάθε φορά η κυβέρνηση δεν είναι της αρεσκείας μας! Είναι ντροπή! Είναι λυπηρό!
● ΔΟΛ και Σκάϊ έχουν «λυσσάξει» εναντίον του Μαξίμου και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού επειδή τους ζητάει να πληρώσουν τα θαλασσοδάνεια, που έχουν πάρει και τα πληρώνει ο ελληνικός λαός! Μη κάνεις πίσω Αλέξη Τσίπρα, όπως και για όλους τους «μιντιάρχες», οι οποίοι χρωστάνε στο κράτος! Βγάλε εντάλματα σύλληψης τώρα!
● Θα συμβούλευα φίλους επιχειρηματίες (εστιατόρια, τουριστικά καταστήματα και άλλα) να μην δείχνουν ότι « το μέλλον τους εξαρτάται από κάποιους τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας και ότι το εισόδημα τους κρύβεται στη τσέπη τους». Όχι, πρέπει να δείχνουν υπερηφάνεια οι επιχειρηματίες και να μην δίνουν δικαίωμα στο κάθε ξένο ότι «η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει…» Τα μυαλά κάποιων πολιτικών μας έχουν χρεοκοπήσει που θέλουν να εξοντώσουν οικονομικά τους συμπολίτες μας.
● Μίλησε και ο Μητσοτάκης για την Δικαιοσύνη! Ποιος; Ο γόνος της δυναστείας που « έστηνε» κάθε μέρα «δίκες», όπως έλεγαν και λένε πολίτες. Έλεος! Και απορώ πως κάποια κόμματα συμπορεύονται με την Ν.Δ. σε τέτοια θέματα!
● Τελειώνουμε την στήλη σήμερα με λίγα λόγια και καλά… Δεν έχουμε διάθεση για περισσότερα λόγω καλοκαιριού… Να είστε όλοι καλά όπου κι αν είστε!
● Καιρός: Μπράβο Αλέξη! Κατάλαβες επιτέλους, ότι οι αναπληρωτές υπουργοί δεν χρειάζονται… Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου